PostTitle

Talenten

Wij zijn een maatschappelijk betrokken platform van muzikanten die nog weten wat het betekent om in herstel te zijn van ervaringen met psychische last en/of verslaving. We willen samen ieders eigen talent helpen ontdekken, dit samen verder te ontwikkelen, te presenteren en zelf te laten ervaren.

Podium kunsten

We willen samen met partners een kleine, actieve, maar betekenisvolle rol spelen. Door het podium te geven aan mensen met eigen persoonlijke verhalen, muziek, dans en performance.

Muziek

Wij zijn: Wim (gitaar), Nadia (zang), Anouk (zang), Stefan (drum, percussie), Ramon (poëzie ), Willem (sologitaar), Thom (songwriter, digitale producer), Styn (gitaar, bas, zang), Roos (zang), Celine (zang, communicatie), Marlon (gitaar, toetsen), Noé (sax, acrobatiek) Thomas (zang) Charlie (drum), Patrick (gitaar), Melvin (bas) en Bart (Digitale producer). Samen vormen we het Will Hawkins Collectief. In ons doorlopend ontwikkeltraject zijn nieuwe leden altijd welkom, doorstroming naar betere mogelijkheden stimuleren we. We hebben eigen muziekinstrumenten en een geluidsinstallatie en repeteren afwisselend in ruimten in Vught en bij Popei in Eindhoven.

Dans

Noé en Salome verzorgen dance-acts namens het collectief met acrobatiek elementen dankzij hun opleiding aan de Academy of Circus and Performance Art (ACAPA) in Tilburg. Zij combineren saxofoon spel met acrobatiek in een wonderlijke dance-act.

Theater

Wij produceren ook muzikale theaterproducties in samenwerking met andere partijen zoals o.a. theateropleiding van Koning Willem 1 College of met theatercollectief Coup Cura. We brachten o.a. de voorstellingen 'Who Cares' (2015), 'One Hope' (2017), 'Stigma' (2019) en 'Nadia' (2021), gebaseerd op persoonlijke verhalen.

Talent

Het Will Hawkins Collectief produceert, faciliteert en presenteert 'Kans voor Talent'.

(H)erkennen

Onze overtuiging is dat ieder mens talent heeft. Als muziek of je passie is, is er ook een (latent) talent. Ieder mens heeft recht op erkenning en steun om dat talent te ontdekken en ontwikkelen. Met nieuwe mogelijkheden en kansen.

Ontwikkelen

De deelnemers hadden tot nu niet de mogelijkheden (middelen, opleiding) voor toegang tot culturele deelname. Doel is de deelnemers te helpen om verder te professionaliseren, artistieke vaardigheden uit te bouwen, repertoire op te bouwen, waardoor de artistieke boodschap effectiever aankomt en het bereik (algemeen publiek) toeneemt.

Faciliteren

Dat doet het collectief door beschikbaar stellen van instrumenten, oefenruimten, coaching en een podium te bieden. Door uitbreiding van activiteiten kunnen de deelnemers in contact komen met professionele mensen uit het theater, de muziekwereld en het bedrijfsleven.

How Could You

Will Hawkins Collectief

00:0000:00
The Living Museum
Contact
Will Hawkins Collectief
Hogedwarsstraat 3
5261 LX Vught

Copyright 2022 | Will Hawkins Collectief | Website powered by Eelco & Jeroen